In the spotlight | November producten

Stephanie HarmsenUncategorized

Hoi allemaal!

Mijn naam is Stéphanie Juliana-Harmsen. Ik ben de oprichtster van de blog www.justliveblog.nl. Al een aantal jaren kom ik heel graag bij Peter Brouwer HAIR over de vloer. Ik vind dit een enorm fijne salon. Ik ben nog nooit ergens zo lang blijven hangen. Dit komt voornamelijk door de enorme drive om nieuwe kennis op te doen. De nieuwste trends op haar- en knip-gebied die zij volgen, maar ook omdat en hoe zij kijken naar de klant (gezichtsvorm, huidkleur, etc). Zelf ben ik ook enorm geïnteresseerd in beauty. Het trekt mij erg aan als ik diezelfde overeenkomsten zie bij andere mensen. Peter vroeg mij om voor jullie te bloggen over de producten van Redken, om mijn ervaringen met jullie te delen!

In oktober kreeg ik mijn allereerste Redken producten opgestuurd van Redken artist Peter Brouwer (Hair) & Redken Nederland! Er zaten 4 producten in de doos deze maand, namelijk: Beach Envy Shampoo & Conditioner, Iron shape 11 en de Heatcure After Treatment. (Hier komt later een video over).

redken-1

Beach Envy shampoo:

Ik heb de gewoonte om aan producten te ruiken. Zodra ik de fles Beach Envy Shampoo tegen mijn neus hield, was het eerste woord dat in mij opkwam: ‘Vakantie’!!. Het ruikt werkelijk naar de zomer: heel fris en fruitig van geur. Zelf houd ik hier erg veel van.

Onder de douche heb ik eerst mijn haren nat gemaakt, daarna heb ik een klein scheutje van het product in mijn hand gedaan en dit verspreid over beide handen. Hierna bracht ik het product in mijn haren aan en zorgde dat de Beach Envy Shampoo goed verdeeld werd en dat ik geen plekken oversloeg. Dit liet ik even kort intrekken terwijl ik rustig even verder douchte. Hierna spoelde ik het goed uit en zorgde ervoor dat er nergens meer sop te vinden was. Mijn haren roken nu al super fris! Mijn haar oogde na het drogen warrig en veel volumineuzer.

Zelf vind ik het een erg fijn product omdat het mijn haar een echte ‘Beach Look’ geeft en dit allemaal zonder zand in mijn haar! Want wees eerlijk: in de zomer zijn wij allemaal gek op ons haar nadat wij naar het strand zijn geweest, maar het zand zelf.. vinden wij wat minder! Vanaf nu hoeft dat dus niet meer en kun jij elke dag van het jaar een Beach Look creëren!

 Tip: Dit product is ideaal voor mensen die dun en fijn haar hebben omdat het een vollere look geeft.

redken-3

Beach Envy Conditioner:

Ik ben iemand die al vaak valt voor de uitstraling van een product, en dat had ik ook zeker bij de Beach Envy Lijn. De mooie zeeblauwe flessen en sprays pakten mij helemaal in! Ook de conditioner ruikt net zo lekker als de shampoo en ik kon daarom ook niet wachten om dit product te testen! Nadat ik mijn haar met de Beach Envy Shampoo had gewassen, ging ik met de conditioner aan de slag. Dit is een doorzichtige conditioner, iets dat je niet vaak ziet! Ik heb wat van het product in mijn net gewassen haar uitgesmeerd en even in laten trekken. Hierna heb ik mijn haar weer uitgewassen. Omdat ik goed wilde zien wat de producten gedaan hadden, heb ik het haar niet geföhnd maar door de lucht laten drogen. Als ik het wel geföhnd had, dan had ik namelijk meer volume in mijn haar geblazen. Toen mijn haar droog was, was er een duidelijk verschil met mijn oude shampoo. Veel meer volume zonder andere producten toegepast te hebben dan een shampoo en een conditioner. Dit is zeker een product dat ik zal blijven gebruiken!

iron-shape-11

Iron Shape 11:

Voordat ik de producten opgestuurd kreeg, was ik enorm benieuwd naar deze spray. Het leek wel of Peter & Redken Nederland mijn gedachten gelezen hadden, want de spray zat er tussen!

Ik heb van mijzelf al stijl haar, maar toch zit er één slag in, hierdoor stijl ik mijn haar altijd met een stijltang. Ik gebruikte hiervoor geen producten en de laatste tijd merkte ik steeds meer hoe slecht dit eigenlijk voor mijn haar was. Het uiterlijk van de fles is zwart, strak met duidelijke doeleinden (er staat goed vermeld dat het een stylingspray is, aangegeven met tekeningen erbij). Het mooie is dat jij deze spray bij nat én droog haar kunt gebruiken, dus mocht jij niets anders bij de hand hebben, dan zou jij dit zelfs kunnen gebruiken voor het föhnen. Zelf heb ik de spray op droog haar gebruikt. De spray ruikt lekker, maar voor mij wint de Beach Envy het qua geur. Als ik mijn haar ga stijlen, maak ik altijd een knotje op mijn hoofd. Elke keer haal ik er een nieuwe rij haar uit zodra de vorige rij goed gestijld is. Het eindresultaat is super. Ik merk gelijk het verschil met deze spray omdat mijn haar veel minder kapot is gegaan dan dat ik het zonder spray doe. Vanaf nu maak ik jullie, en vooral mijzelf de belofte dat ik nóóit, maar dan ook nóóit meer mijn haar zonder stylingspray stijl!

imgl8142

Zoals ik al vermelde, komt over de Heatcure After Treatment een video. Deze video zal gaan over hoe het product gebruikt dient te worden en wat het precies met het haar doet!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn eerste review voor Peter Brouwer HAIR te lezen. Ik zou het bijzonder op leuk vinden als jullie een reactie achter laten om te laten weten wat jullie van deze producten vonden of willen gaan gebruiken! Tevens zijn al deze producten te koop in de Peter Brouwer HAIR salon!

Tot volgende maand!

Groetjes,

Stéphanie

justliveblog-stephanie-01-goede-formaat-website