In the spotlight: Redken Diamond Oil Glow Dry

Stephanie HarmsenRedken

redken diamond oil glow dry

Stephanie schrijft al een poos reviews over de producten van Redken. Dit keer neem ik, Kelly, voor één keer het stokje van haar over. De producten die ik heb getest, zijn van de Redken Diamond Oil Glow Dry lijn. Een lijn die ervoor zorgt dat je haar ook na het föhnen nog ontzettend zacht en gezond aanvoelt. In deze blog lees je wat ik van de producten vond.

Ik heb een enorme bos met dik, maar helaas ook droog haar. Ik was daarom ontzettend blij toen Stephanie mij vroeg om deze producten te testen. De lijn belooft namelijk dat de producten beschermen, verzachten en het haar sterker maken. Ik moet (met het schaamrood op mijn wangen) bekennen dat ik al jarenlang mijn haarproducten in de supermarkt koop en daarbij vooral op de verpakking en de geur lette. Het was daardoor een verademing om hoogwaardige producten te gebruiken. De producten van de Redken Diamond Oil Glow Dry lijn hebben stuk voor stuk een prachtige lichtroze verpakking en ook de geur is heerlijk. De lijn bestaat uit een scrub, een shampoo, conditioner en een olie én ik heb ze allemaal voor jullie getest!

Stap 1: Redken Diamond Oil Glow Dry Scrub

De lijn bestaat uit vier producten, waarvan deze scrub de eerste stap is. De Redken Diamond Oil Glow Dry Scrub is een pre Shampoo en wordt gebruikt om het haar te scrubben en te polijsten. De scrub verwijdert tevens viezigheid en restanten van haarproducten waardoor er een goede basis wordt gelegd voor gezond- en glanzend haar.

Ik moet bekennen dat ik nog nooit van een haarscrub had gehoord en ik was dan ook licht sceptisch. Dit verdween al snel als sneeuw voor de zon toen ik het product op mijn haar aanbracht. De scrub is erg mild, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen aan je haar. Ik heb de scrub zachtjes in mijn haar gemasseerd en na anderhalve minuut uitgespoeld.

Stap 2: Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Shampoo

Na de scrub, is het tijd voor de Diamond Oil Glow Dry Shampoo. Ook de shampoo ruikt heerlijk en voelt lekker licht aan. Een groot voordeel, want hierdoor wordt mijn haar niet nog zwaarder dan het al is. De shampoo is met olie verrijkt en geeft het haar niet alleen glans, maar bereidt het haar ook voor op een perfecte blow dry.

Ik heb de shampoo op vochtig haar aangebracht en zachtjes in gemasseerd. Ik heb iets te veel shampoo gebruikt, waardoor het best lang duurde voordat alle resten uit mijn haar waren gespoeld. Al gelijk na het uitspoelen voelde mijn haar al veel lichter aan en dan te bedenken dat ik nog twee producten moet gebruiken!

Stap 3: Redken Diamond Oil Glow Dry Detangling Conditioner

De Redken Diamond Oil Glow Dry Detangling Conditoner is een perfecte conditioner voor mensen met dof en futloos haar. Het product biedt een goede verzorging en is erg licht. Hierdoor voelt je haar na het douchen gehydrateerd, ontklit en gerevitaliseerd aan. En dat is te zien! Je haar ziet er niet alleen gezond uit, maar krijgt ook weer een mooie glans.  Ook mijn haar lijkt wel een metamorfose te hebben ondergaan. Waar het normaal ook na het douchen nog droog en pluizig aanvoelt, glijdt het nu makkelijk door mijn vingers.

Redken Diamond Oil Glow Dry Oil

Dit is qua uitstraling mijn favoriete product van deze Redken lijn. De olie wordt namelijk in een mooi diamantvormig flesje geleverd en heeft daardoor een luxueuze uitstraling. Ik ben fan! Ook de olie heeft een heerlijke geur en zorgt ervoor dat je haar lekker blijft ruiken. Wat ik fijn vind aan de geur is dat hij best subtiel is, waardoor je de geur niet zat wordt.

De olie heeft niet alleen een verzorgende werking, maar is ook speciaal ontwikkeld voor het föhnen. Dit houdt in dat de olie siliconen bevat die tijdens het föhnen geactiveerd worden, maar ook de föhn tijd wordt verkort. Dit zijn niet de enige pluspunten van de Diamond Oil Glow Dry, de olie heeft net als de andere producten een beschermende en verzachtende werking wat ervoor zorgt dat het haar een mooie glans krijgt.

Wat is mijn oordeel over de Diamond Oil Glow Dry?

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend te spreken ben over de producten van Redken. Mijn haar voelt aan alsof het flink uitgedund is en heeft een mooie glans. Daarbij is het heel zacht en blijft het goed in model zitten. Ik hou ervan!