Catwalk Haarproducten - Peter Brouwer Hair

dameskapper Rotterdam-Noord

Stap binnen in een wereld waar jouw schoonheid en zelfexpressie onze hoogste prioriteit zijn. Bij Peter brouwer Harin, Dameskapper in Rotterdam-Noord, bieden we niet zomaar een knipbeurt aan, maar een complete belevenis die je een zelfvertrouwen geeft dat straalt van binnen en van buiten. Onze kapsalon ademt luxe en kwaliteit, en we zijn er trots op jou het allerbeste te bieden.

Ontdek een geweldige knipervaring bij deze dameskapper in Rotterdam-Noord

Luxe op zijn best: Bij ons gaat het niet alleen om knippen. Het gaat om een totale ervaring van verwennerij en ontspanning. Onze deskundige kappers nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en je te adviseren over de stijl die het beste bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past. Tijd om te shinen!
Boek online gemakkelijk jouw afspraak, jouw joment. Kies: Wassen, knippen, kleuren, föhnen, stylen of een total makeover. Let's go!

Voordelen van een dameskapper in Rotterdam

Kwaliteit in detail: We streven naar niets minder dan perfectie. Onze ervaren kappers zijn vakmensen die met precisie werken, zodat je haar er niet alleen geweldig uitziet wanneer je onze salon verlaat, maar ook de komende tijd perfect in model blijft zitten.

Advies op maat: Wij geloven we dat jouw haar een verlengstuk is van jezelf. Daarom bieden we persoonlijk advies om je te helpen de stijl, kleur en verzorging te kiezen die jouw unieke schoonheid accentueren. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar de look waar je altijd van gedroomd hebt. Fijn he zo'n dameskapper in Rotterdam die je helpt!

Exclusieve kappersproducten:
Waarom genoegen nemen met slechts een paar dagen prachtig haar na je bezoek aan Peter Brouwer Hair? Ontdek onze exclusieve selectie van haarproducten, nu beschikbaar in onze webshop. Van hoogwaardige shampoos en conditioners tot stylingproducten die je haar moeiteloos in model houden, we brengen de salonervaring rechtstreeks naar je dagelijkse routine.

Peter brouwer hair

ADRES
Bergweg 166B
Rotterdam
3036 BK Nederland

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag - Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Toegevoegd aan winkelmand