Catwalk Haarproducten - Peter Brouwer Hair

Kapper Rotterdam-Noord

Welkom bij dé kapper van Rotterdam-Noord, Peter Brouwer Hair. Wij streven ernaar om meer dan alleen een kapsalon te zijn; we bieden jullie een buitengewone ervaring waar stijl, innovatie en persoonlijke aandacht samenkomen. Ons toegewijde team van ervaren kappers is gepassioneerd over het creëren van verbluffende looks die niet alleen jouw natuurlijke schoonheid benadrukken, maar ook de individualiteit weerspiegelen. Stap binnen in onze moderne en gastvrije omgeving en laat ons je haar transformeren op een manier die perfect bij jouw levensstijl en voorkeuren past.

Afspraak maken

Je kunt bij ons: Wassen, knippen, föhnen, kleuren, stylen, verzorgen, voeden of voor een complete makeover gaan! Ontdek de mogelijkheden hieronder en reserveer direct jouw plek bij dé kapper in Rotterdam-Noord Peter brouwer!

van gewoon naar geweldig

Peter Brouwer hair: Kapper in Rotterdam-Noord

Stap binnen in onze wereld, de wereld van een exclusieve kapper in Rotterdam-Noord. In onze kapsalon op de Bergweg transformeren we niet alleen je haar, maar geven we ook je zelfvertrouwen een boost. Onze salon in het hogere segment is een oase van stijl en verfijning, ontworpen om jou een onvergetelijke ervaring te bieden die doet denken aan de glamour van Hollywood. Van knippen tot kleuren en stylen, we streven naar niets minder dan perfectie in elk aspect van onze dienstverlening.

Ons team van getalenteerde haarartiesten is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en passie voor het vak. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail, weten ze precies hoe ze jouw haar kunnen omtoveren tot een meesterwerk dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu gaat voor een gedurfde nieuwe look of een subtiele verfijning van je huidige stijl, ons team staat voor je klaar met de schaar als hun penseel en jouw haar als het canvas.
Ontdek ons: Kapper Rotterdam, Dameskapper Rotterdam, Herenkapper Rotterdam, Krullenkapper Rotterdam

Verkrijgbaar: kappers haarproducten voor thuis

Bij de kapper in Rotterdam-Noord vind je een uitgebreid assortiment aan haarproducten voor thuisgebruik, zorgvuldig geselecteerd om jouw haarverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen. We bieden niet alleen de beste producten aan, maar presenteren ook internationale nieuwe merken die je elders moeilijk zult vinden. We blijven constant op de hoogte van de nieuwste trends, zodat jij bij ons altijd de meest actuele haarverzorgingsproducten kunt verkrijgen. Een bijzondere vermelding verdient het exclusieve merk The Crown, dat alleen bij ons verkrijgbaar is in Nederland. Of je nu advies nodig hebt of direct online wilt bestellen, bij ons ben je aan het juiste adres voor de ultieme haarverzorging.

PETER bROUWER hAIR

ADRES
Bergweg 166B
Rotterdam
3036 BK Nederland

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag - Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten