Catwalk Haarproducten - Peter Brouwer Hair

Kapper Rotterdam

Welkom in onze kapsalon en maak kennis met dé kapper van Rotterdam Peter brouwer! Ons professionele team kappers in Rotterdam staat voor een haarervaring die verder gaat dan het alledaagse. We bewegen ons met trots in het hogere segment, waar we niet alleen advies en de hoogste kwaliteit bieden, maar ook een ontspannen en relaxte sfeer creëren. Ons doel is om jouw haar niet alleen te verzorgen, maar ook te begeleiden in jouw haarkennis.

Met een fijne dosis humor voegen we dat extra vleugje plezier toe aan alles wat we doen. Ons team kappers in Rotterdam bestaat uit individuen met diverse persoonlijkheden, maar we delen allemaal één passie: jouw glimlach. Als we die glimlach op jouw gezicht kunnen toveren, geeft dat ons de ongelooflijke energie om elke dag ons beste werk te leveren.

Ontdek welke mogelijkheden er bij ons zijn en boek hieronder direct online je afspraak.

Dameskapper Rotterdam

Onze salon belichaamt het hogere segment, waar vakmanschap en stijl samenkomen om u een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Met toewijding aan perfectie en expertise in de nieuwste trends, creëren onze ervaren stylisten looks die uw persoonlijkheid laten stralen. Kies voor tijdloze klasse en een unieke benadering van schoonheid bij Dameskapper Peter Brouwer.

Lees meer over Dameskapper Rotterdam

Herenkapper Rotterdam

Welkom bij peter Brouwer Hair salon waar vakmanschap en verfijning hand in hand gaan. Onze ervaren stylisten begrijpen de nuances van mannelijke coupes en kniptechnieken, en streven ernaar om elke heer een look te geven die zijn zelfvertrouwen vergroot. Kies voor tijdloze klasse en een buitengewone benadering van herenverzorging bij Herenkapper Peter Brouwer Hair.

Lees meer: Herenkapper Rotterdam

Krullen kapper Rotterdam

Bij Peter Brouwer Hair ben je aan het juiste adres voor de ultieme krulverzorging. Met de expertise van de beste krullenkapper Rotterdam creëren we prachtige en gepersonaliseerde krullooks die jouw unieke schoonheid laten stralen.

De beste haarproducten

Ervaar de ultieme salon-waardige look, gewoon vanuit huis, met onze selectie professionele haarproducten. Met onze professionele haarproducten geniet je dagelijkse van de beste stijl van jouw kapsel. Ontdek het gemak en krijg vertrouwen, elke dag opnieuw.

Kennismaken met Peter

In de bruisende wereld van haarstyling heb ik mijn stempel gezet door te werken bij de meest vooraanstaande kapperszaken en gerenommeerde merken. Mijn constante drive om mijn technieken tot in de perfectie te polijsten, heeft me steeds voorwaarts gestuwd. Met een rijke rugzak vol ervaring en een diepgewortelde passie voor de kunst van haartechnologie, heb ik mijn eigen stek gecreëerd: welkom bij Peter Brouwer Hair.

Ontdek de kapsalon in Rotterdam
Bij mijn salon draait het niet enkel om het knippen van haar, maar om het kneden van zelfvertrouwen. Mijn streven naar excellentie komt tot leven in elke knipafspraak. Maar mijn toewijding reikt verder dan dat. Het is mijn roeping om mijn kennis door te geven, om anderen te inspireren en op te leiden. Ik begeleid kappers in de subtielste nuances van het vak, zodat ze met dezelfde passie en precisie hun kunst kunnen uitdragen.

Peter Brouwer Hair

ADRES
Bergweg 166
3036 BK Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag - Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Dé meest professionele kapper in Rotterdam, ontmoet Peter Brouwer

Als kapper in Rotterdam verzorgen we met een heel team knipafspraken in het hogere segment. Onze passie ligt in het laten stralen van jouw karakter door middel van hoogwaardige kniptechnieken en haarproducten van topkwaliteit. Wij geloven in de kracht van perfectie, en dat zie je terug in elke knipbeweging die we maken. Onze ervaren stylisten zijn meesters in hun vak en streven ernaar om uw haar tot in de perfectie te verzorgen. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van de nieuwste trends zorgen we ervoor dat uw haar de aandacht krijgt die het verdient.

Kapper Rotterdam - TIP!

We zijn er trots op om samen te werken met enkele van de meest krachtige merken in de haarindustrie. Van het elegante Noir Stockholm tot het luxe The Crown en de revolutionaire producten van Olaplex en Saryna Key – bij ons vind je enkel het beste van het beste. Deze hoogwaardige haarmerken stellen ons in staat om je haarbehandeling naar een hoger niveau te tillen, met resultaten die spreken voor zich. In onze kapsalon op de bergweg draait alles om jou. We begrijpen dat je haar een uitdrukking is van jouw persoonlijkheid en stijl. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde nieuwe look of een verfijnde verandering, onze ervaren stylisten staan voor je klaar om je te begeleiden naar de perfecte stijl die bij je past.

De all-in-one kapper in Rotterdam

We zijn er trots op om een allesomvattende kapsalon te zijn, waar zowel dames als heren uitstekend worden geknipt. Ongeacht uw geslacht of stijlvoorkeur, bij Peter Brouwer Hair bent u in goede handen. Onze expertise als dameskapper en herenkapper in Rotterdam stelt ons in staat om aan al uw wensen te voldoen. Ervaar het verschil na afloop van de knipafspraak, waar hoogwaardige kwaliteit, professionele kniptechnieken en krachtige haarmerken samenkomen om jou een onvergetelijke haarervaring te laten ervaren. Laat je karakter stralen met een vers kapsel dat de persoonlijkheid weerspiegelt. We heten je van harte welkom in onze salon in Rotterdam, waar jouw haar onze passie is. Klik in de header rechtsboven op afspraak maken en boek direct jouw afspraak bij de kapper in Rotterdam!

Toegevoegd aan winkelmand