Retourneren

Hoe kan ik iets retourneren?
Je kunt jouw retour aanmelden door ons een email te sturen via info@peterbrouwerhair.nl . Als je de producten zelf op eigen initiatief retourneert of via een andere vervoerder, dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Welke rechten heb je:
1. je hebt 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden.
2. Daarna heb je 14 dagen om het product terug te sturen.

U kunt het retourneren naar:
Peter Brouwer Hair
Bergweg 166
3036 BK Rotterdam

Wij verzoeken je om de artikelen in de originele verpakking én in originele doos of een vergelijkbare doos naar ons terug te sturen. Vergeet niet het ordernummer/referentienummer van je bestelling bij te voegen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaling
Als je betaald hebt met iDeal, creditcard, Klarna of PayPal, dan wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen op je rekening teruggestort. Als je betaald hebt met een giftcard, dan ontvang je dit bedrag ook in de vorm van een giftcard. De termijn van 14 start op het moment dat je de herroepingsmededeling hebt gekregen.
Je kunt de verzendkosten voor de retourzending terugkrijgen wanneer een artikel uit de zending beschadigd, verkeerd geleverd of anderszins niet correct geleverd is, of als je de bestelling op basis van gegronde reden retourneert.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Als klant van Peter Brouwer Hair heb je recht op een goed product. Is het artikel niet wat je ervan verwacht, neem dan contact met ons op, dan komen we samen tot een oplossing.

Toegevoegd aan winkelmand