Catwalk Haarproducten - Peter Brouwer Hair

Krullen knippen Rotterdam

Jij wilt je krullen knippen in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Peter Brouwer Hair in Rotterdam zijn we gespecialiseerd in het omarmen en verzorgen van krullend haar. Ons toegewijde team begrijpt als geen ander wat krullen doen en niet doen. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en luisteren naar jou, want jij kent je haar het beste.

Door jouw wensen te combineren met onze professionele expertise en de beste haarproducten, zorgen we ervoor dat jouw krullen stralend en sprankelend naar buiten gaan na een zorgeloze knipafspraak. Kortom, krullen knippen in Rotterdam doe je bij ons!

van gewoon naar geweldig

Peter Brouwer

Krullen knippen in Rotterdam – meer dan 30 jaar ervaring

Krullend haar heeft speciale behoeften en vereist een benadering op maat. Bij Peter Brouwer Hair hebben we ons volledig toegelegd op het begrijpen en verzorgen van krullen. Ons team van ervaren kappers heeft een passie voor krullend haar en blijft op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in krulverzorging. Of je nu grove golven, veerkrachtige krullen of kroeshaar hebt, wij hebben de expertise om jouw krullen in de best mogelijke vorm te knippen en stijlen.

Krullen knippen in Rotterdam: Jouw wens, onze expertise

Bij Peter Brouwer Hair begrijpen we dat geen twee krullen
hetzelfde zijn. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen. Jij kent jouw haar het beste en jouw mening is essentieel voor ons. Onze kappers nemen de tijd om met jou te praten en jouw haar te analyseren. Samen bepalen we de ideale krullenstijl die perfect bij jouw gezichtsvorm en persoonlijkheid past.

Kom langs

Peter Brouwer Hair
Bergweg 166B
Rotterdam
3036 BK Nederland

E-mail: info@peterbrouwerhair.nl
Telefoonnummer: 010-4658952

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag - Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Krullen knippen Rotterdam

Bij ons gaat krullen knippen in Rotterdam verder dan alleen luisteren naar jouw wensen. We verweven jouw ideeën met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring, resulterend in een knipbehandeling die zijn gelijke niet kent. Ons deskundige team hanteert geavanceerde technieken en hoogwaardige haarproducten die speciaal zijn ontwikkeld om krullend haar te omarmen en te versterken. We vertrouwen op gerespecteerde merken zoals Noir Stockholm, Saryna Key, Olaplex, K18 en The Crown Pro om jouw krullen te voeden en een glanzende gezondheid te geven.

Een zorgeloze reis naar de perfecte krullen
Bij Peter Brouwer Hair zetten we in op een zorgeloze knipafspraak waarbij jouw comfort centraal staat. Onze salon omarmt je met een warme en gastvrije sfeer, waardoor je je direct thuis voelt. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om je te begeleiden tijdens jouw krultransformatie. We beseffen dat een kapperbezoek een moment van verwennerij moet zijn. Terwijl we je krullen in model brengen, kun je genieten van een verfrissend drankje. Ons doel? Jou laten stralen en vol zelfvertrouwen onze salon laten verlaten.

Breng je karakter tot leven met de best passende krullen
Ontdek zelf waarom Rotterdammers graag hun krullen laten knippen bij Peter Brouwer Hair. We omarmen je krullen en geven ze een schitterende transformatie. Door onze gedreven aanpak, gecombineerd met jouw wensen en hoogwaardige haarproducten, stap je naar buiten met een stralende krulrevolutie. Bezoek onze Rotterdamse kapsalon en geef jouw krullen de aandacht die ze verdienen. Met Peter Brouwer Hair word je de trotse eigenaar van sprankelende krullen en een geweldig gevoel!

Antwoorden op jouw vragen over krullen knippen in Rotterdam
Wie kan mij helpen met permanent krullen in Rotterdam?
Bij onze Rotterdamse kapsalon zijn wij de krulspecialisten bij uitstek. Zeg vaarwel tegen futloos haar, want wij zijn ervan overtuigd dat wij jouw haar kunnen omtoveren tot een prachtige krulrevolutie! Met specifieke technieken en hoogwaardige producten creëren we niet alleen adembenemende krullen, maar ook een flinke dosis zelfvertrouwen. Ervaar nu zelf de resultaten van permanente krullen bij ons en verlaat binnenkort stralend onze salon!

Afspraak maken - krullen knippen Rotterdam

Om een afspraak te maken bel je ons op of klik je rechtsboven op AFSPRAAK MAKEN. Dan heb je direct je plek gereserveerd in de agenda en zien we jou graag snel terug in ons kapsalon!
Krullen kapper Rotterdam, Dameskapper Rotterdam, Herenkapper Rotterdam

Toegevoegd aan winkelmand