AANGENAAM!

Ik ben peter Brouwer. Met meer dan 30 jaar ervaring ben ik goed bekend met alle aspecten van de nieuwste trends en meest geavanceerde technieken. Ik heb nationaal en internationaal gewerkt en heb kappers van diverse salons opgeleid. Mijn kennis en ervaring in de meest recente trends en moderne technieken stellen mij in staat om persoonlijk advies te geven en uw haar perfect te stylen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in u als individu, uw haarverzorgingsroutine en de producten die u gebruikt. Hierdoor kan ik iets unieks en prachtigs voor u creëren.

TEAM

Natuurlijk sta ik niet alleen voor je klaar in de kapsalon. Je kunt ook rekenen op ons team van opgeleide en zeer bekwame kappers die graag voor je zorgen. Boek nu jouw afspraak in de kapsalon en geef jezelf een verfrissende haarervaring. Of ontdek de beste haarproducten voor thuis, zodat je die frisse look altijd kunt behouden.

Wees welkom in de salon

Stap binnen en voel je welkom in onze kapsalon in Rotterdam! Ons team staat klaar om je te verwelkomen in een warme en stijlvolle omgeving, waar jouw haarwensen tot leven komen. Of het nu gaat om een nieuwe look, een frisse knipbeurt of een creatieve kleurverandering, wij staan voor je klaar om je een geweldige ervaring te bezorgen.

Ontdek onze kapsalon

Ontdek onze behandelingen

Bij ons in de kapsalon kun je terecht voor een compleet scala aan behandelingen. Van wassen en knippen tot verven, stylen en de juiste verzorging voor jouw haar. We zijn jouw one-stop bestemming voor alles wat met haar te maken heeft.

afspraak maken

Hier vind je ons

Peter Brouwer Hair
Bergweg 166
3036 BK Rotterdam

Openingstijden
Dinsdag - Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten