Olaplex

Olaplex zorgt voor gezond en glanzend haar. Gelukkig heeft de wereld van haarverzorging een revolutie doorgemaakt met de komst van Olaplex. Dit innovatieve merk heeft de kracht van wetenschap en technologie ingezet om haarverzorging naar een geheel nieuw niveau te tillen. Graag nemen we je mee in de wereld van Olaplex haarverzorging, de wetenschap erachter en waarom het een game-changer is voor iedereen die droomt van gezond en stralend haar. Het begin van Olaplex? Een revolutionaire ontdekking! Het verhaal van Olaplex begon met een baanbrekende ontdekking door Dr. Eric Pressly en Dr.Craig Hawker, twee vooraanstaande wetenschappers op het gebied van materiaalwetenschap. Ze ontwikkelden een unieke verbinding, bekend als de"Bond Multiplier," die beschadigde haarverbindingen tijdens chemische behandelingen kon herstellen en versterken. Dit was een doorbraak in de wereldvan de haarverzorging, omdat het de mogelijkheid bood om haar te verven, blekenen stylen zonder de gebruikelijke schade.

Zo werkt Olaplex!

Olaplex werkt op moleculair niveau om de haarstructuur te herstellen en versterken. Het belangrijkste ingrediënt, bis-aminopropyl diglycol dimaleate, vormt eenkrachtige verbinding met de beschadigde haarbruggen. Hier is een stapsgewijs overzicht van hoe Olaplex werkt:

  • Binding aanbeschadigde haarbruggen: Tijdens chemische behandelingen, zoals verven of bleken, raken de haarbruggen beschadigd. Olaplex bindt zich aan deze gebrokenbruggen.
  • Versterkingvan de haarstructuur: Olaplex herstelt en versterkt de haarbruggen, waardoorhet haar sterker en veerkrachtiger wordt.
  • Beschermingtijdens de behandeling: Tijdens de chemische behandeling fungeert Olaplex als een beschermend schild, waardoor verdere schade wordt voorkomen.
  • Resultaat: Gezond en glanzend haar: Na gebruik van Olaplex is je haar gezonder, sterker enstralender dan ooit tevoren.

De voordelen van Olaplex haarverzorging

Het gebruik van Olaplex haarverzorgingsproducten biedt tal van voordelen, ongeacht je haartype:

  • Herstelt beschadigt haar: Olaplex repareert de schade veroorzaakt door chemische behandelingen en thermische styling.
  • Versterkt het haar: Het maakt het haar sterker, waardoor het bestand is tegen breuk en gespleten punten.
  • Vergroot de glans: Olaplex geeft je haar een ongeëvenaarde glans en vitaliteit.
  • Geschikt voor alle haartypes: Ongeacht of je stijl, krullend, fijn of dik haar hebt, Olaplex werkt voor iedereen.
  • Beschermt tijdens behandelingen: Bij salonbehandelingen zoals kleuren of bleken, biedt Olaplex bescherming tegen schade.
  • Zorgt voor langdurige resultaten: De effecten van Olaplex zijn niet tijdelijk; ze blijven aanhouden tussen salonbezoeken in.

Hoe Olaplex te gebruiken

Olaplex haarverzorging is beschikbaar in verschillende producten, waaronder de beroemde Olaplex No. 3 Hair Perfector, Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo, Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner, en nog veel meer. Hier is een eenvoudige stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van Olaplex No. 3 Hair Perfector:

**Breng Olaplex No. 3 Hair Perfector aan op vochtig haar, van de wortels tot de punten.
**Laat het product minimaal 10 minuten inwerken. Voor optimale resultaten kun je het zelfs langer laten zitten, zelfs 's nachts.
**Spoel je haar grondig uit en was het zoals gewoonlijk met shampoo en conditioner.

Herhaal dit proces wekelijks of naar behoefte, afhankelijk van de conditie van je haar.

Olaplex kopen bij Peter Brouwer Hair


Wil je de magie van Olaplex haarverzorging zelf ervaren? Bezoek onze kapsalon en vraag naar Olaplex-behandelingen. Professionele stylisten zijn getraind in het gebruik van Olaplex en kunnen je helpen om de gezondheid en schoonheid van je haar te herstellen.
Olaplex heeft de wereld van haarverzorging voorgoed veranderd door de kracht van wetenschap en innovatie te combineren met de wens naar gezond, glanzend haar. Of je nu je haar hebt blootgesteld aan talloze chemische behandelingen of gewoon streeft naar de best mogelijke haarverzorging, Olaplex is de ultieme keuze. Ontdek de wetenschap achter de magie van Olaplex en geniet van stralend haar zoals nooit tevoren.

Ontdek ook onze andere professionele haarmerken: Saryna Key, Noir Stockholm, The Crown Pro, K18 Biomimetic Hairscience

Toegevoegd aan winkelmand