The Crown Pro        Exclusief voor Nederland!

The Crown Pro Exclusief voor Nederland!

Na 2 maanden getest te hebben in de Salon, zijn wij erg onder de indruk van dit  exclusieve merk en hebben besloten om naast onze andere hoogstaande merken "The Crown Pro" op te nemen in ons assortiment.

 

Het merk Crown Pro is de uitkomst van een levenslange ervaring in haarverzorging. Ontwikkeld door Mike Sabag, de oprichter van twee wereldberoemde merken, Saryna Key en de originele Moroccanoil.                    The Crown Pro is een revolutie in salon voor gladmakende behandelingen.

THE CROWN PRO is er trots op om een moleculair algoritme te introduceren dat wetenschap en Israëlische creativiteit heeft gecombineerd tot deze baanbrekende behandelingsreeks voor langdurige haarherstel en gladheid, met behoud van de textuur, elasticiteit en natuurlijke glans van het haar.

Laten we hier even over nadenken... Haar bestaat uit segmenten, waarvan sommige beschadigd zijn, sommige vocht en voeding missen, en sommige gespleten haarpunten hebben. Tegelijkertijd is het haar bij de wortel nog steeds gezond en gevoed. de huidige haarbehandelingen, hoewel adequaat, zijn niet in staat om de specifieke behoeften van elk haarsegment te diagnosticeren, en daarom belasten ze gezonde segmenten met onnodige producten.

 

Op dit punt komen wij in beeld.
The Crown heeft een gepatenteerde methode bedacht, Acro-Core genaamd, die is gebaseerd op vijf slimme moleculen die zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten: bio ceramide, tarwekiemen, mosterdolie, keratine en acai sap. Elke molecule heeft honderdduizenden werkzame stoffen, die elk zijn ontworpen om het segment van het haar aan te vullen waar het nodig is, zodat het zijn kracht niet verspilt aan gebieden die het niet nodig hebben. Wij noemen dit de "minder is meer" filosofie.

De Acro-Core moleculen zitten tussen de haarstrengen, en tegen het einde van de behandeling zijn deze moleculen samengekomen met de haarstrengen voor een vlekkeloos, perfect uniform uiterlijk, waarbij elke molecule zijn eigen behandeling heeft uitgevoerd zonder de taak van de andere moleculen te verstoren.

Toegevoegd aan winkelmand