SARYNA KEY Wat maakt het bijzonder

SARYNA KEY Wat maakt het bijzonder

Saryna Key

OUR STORY

 

De bron van de natuur voor perfect haar is de karitéboom, en perfectie laat zich niet overhaasten. Het kan wel 50 jaar duren voordat een Afrikaanse karitéboom noten produceert. Wanneer sheanoten uiteindelijk worden opengebroken en volgens een traditioneel procedé worden gekorreld, komt een boter tevoorschijn die rijk is aan vitamine A, E en F, essentiële vetzuren, proteïnen en kaneelzuur. Deze natuurlijke elementen hydrateren droog haar, verhogen de doorbloeding van de hoofdhuid en voorkomen schade door vrije radicalen.

 

Saryna Key™ lanceert met trots vier nieuwe shea butter collecties die individueel geformuleerd zijn voor beschadigd, krullend, gekleurd of fijn haar. Deze vier productcollecties bevatten ook natuurlijke ingrediënten zoals tarwe-, appel-, katoen- en zijdeproteïnen en aminozuren. Ons doel is om alle haartypes te revitaliseren met behulp van sheaboter en andere voedende natuurlijke ingrediënten. Saryna Key™ is er trots op een leider in de industrie te zijn door de wereld kennis te laten maken met de schoonheidsvoordelen van karitéboter.

Als onderdeel van het engagement van Saryna Key™ voor milieubehoud en ethische praktijken, zijn onze flessen 100% recycleerbaar en zijn onze producten vrij van Cruelty.

BEHIND THE BRAND

Mike Sabag, oprichter van Saryna Key™ en de originele Moroccanoil , begon op 28-jarige leeftijd met het ontwikkelen van haarproducten. Volgens Mike hebben de 10 jaar waarin hij haarproducten formuleerde en op de markt bracht "mijn globale visie op nieuwe concepten in de cosmeticawereld gevormd, verfijnd en verstevigd".

In 2004 creëerde Mike zijn eerste met Arganolie verrijkte haarproducten. Op dat moment was er geen ander haarolieproduct op de markt. Mike bracht de originele Moroccanoil uit, die de manier waarop haarproducten werden gemaakt en verkocht voorgoed veranderde.

De kenmerkende glazen fles bootst farmaceutische flessen na en symboliseert het oorspronkelijke streven van Moroccanoil naar gezondheid en schoonheid van het haar in één product. Kort nadat de originele Moroccanoil werd verkocht, richtte Mike zijn aandacht op karitéboter en de schoonheidsvoordelen daarvan.

Voor Saryna Key™ is productkwaliteit onze hoogste prioriteit. Zoals Mike als eerste de voordelen van de arganolie in de originele Moroccanoil inzag, was hij ook de eerste die de voordelen van karitéboter inzag. De natuurlijke keratine-eigenschappen van de noot hebben Saryna Key™ toonaangevend gemaakt in de cosmetische wereld.

Ons geloof herinnert ons er voortdurend aan dat we, hoe getalenteerd en creatief we ook zijn, de schepper altijd moeten bedanken voor de geschenken en aanwijzingen die hij ons laat ontdekken. Daarom hebben zowel de originele Moroccanoil- als de Saryna Key™-verpakking "IN GOD WE TRUST" in het Hebreeuws op de voorkant gekrast.

In 2007 onthulde Mike Sabag, CEO van Saryna Key™, de schoonheidsvoordelen van pure Afrikaanse karitéboter aan de wereld. Voor Mike was het duidelijk dat karitéboter een unieke prachtige grondstof was. Het is rijk aan vitaminen, mineralen, natuurlijke keratine, antioxidanten en aminozuren. Een leverancier in Zuid-Afrika stelde Mike voor aan Saryna Commodore, een ervaren antropologe. Zij bracht het grootste deel van haar volwassen leven door in Afrika, waar ze vrijwilligerswerk deed in de dorpen van de inheemse bevolking, terwijl ze hun cultuur en levensstijl bestudeerde.

 

Tijdens haar jaren in Afrika bestudeerde Saryna de sheanoot en de medicinale eigenschappen ervan. Ze observeerde de verschillende dagelijkse toepassingen van de sheanoot door de vrouwen in de dorpen en merkte hoe het hun huid en haar transformeerde. Karitéboter was een integraal onderdeel van hun leven en een algemene oplossing voor vele kwalen. Toen begreep ze de waarde van de Afrikaanse kariténoot.

"Ons eerste gesprek voer naar de werelden van creativiteit en verbeelding. Het werd een wederzijds verlangen om de waarde en gaven van karitéboter te ontwikkelen en aan de wereld te openbaren" zegt Mike.

Samen voltooiden we de laatste missie van haar onderzoek door een reeks haarproducten te formuleren die zowel cosmetisch als medicinaal zijn. Zo werd Saryna Key™ geboren. De naam Saryna Key™ verwijst naar "Saryna's sleutel voor gezondheid en schoonheid".

 

OUR VISION

 

Bij Saryna Key™ willen we 's werelds toonaangevende fabrikant en leverancier van collecties cosmetische producten zijn. Wij zullen dit doel bereiken door altijd de nieuwste technologieën te gebruiken en de originaliteit van onze productcollecties te behouden.

 

Door een eerlijke en betrouwbare relatie met onze zakenpartners te onderhouden, zorgen wij voor blijvend wederzijds succes. Wij doen ook aan eerlijke concurrentie door het onderhouden van een eerlijke relatie met onze concurrenten.

 

Bij Saryna Key™ begrijpen we dat veel van ons succes voortkomt uit het harde werk van onze werknemers en hun toewijding aan het merk. Wij zorgen ervoor dat onze werknemers in een bedrijf werken waar teamwork, creativiteit, originaliteit en uitmuntendheid worden aangemoedigd. Wij delegeren gezag, eisen verantwoordelijkheid en bieden mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We doen dit terwijl we ervoor zorgen dat onze werknemers tevreden zijn en plezier hebben in hun werk.

 

Wij moedigen onze werknemers aan om bewust en actief te zijn in hun gemeenschap. Bij Saryna Key™ dragen wij ons steentje bij om de gemeenschap te helpen door mensen met speciale behoeften in dienst te nemen.

 

 

Toegevoegd aan winkelmand