NOIR STOCKHOLM

NOIR STOCKHOLM

NOIR STOCKHOLM

Wij zijn Noir Stockholm.

Wij vormen, stylen en vertellen verhalen met haar. Wij streven ernaar om mode en haar dichter bij elkaar te brengen. Wij geloven dat dit werk het beste word gedaan als het met passie en perfectie wordt gedaan.

OVER ONS

Bij het ontwikkelen van het haarverzorgingsmerk Noir Stockholm wilden we de perfecte combinatie van stijl en verzorging creëren. We besloten geen concessies te doen aan de verzorgende kwaliteiten van de producten, noch aan hun functionaliteit. Onze producten zijn gebaseerd op de beste natuurlijke grondstoffen en gemaakt is moderne formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van uniek voedende, lichtgewicht reinigers, conditioners en behandelingen, evenals zeer verzorgende, maar uitzonderlijke effectieve stylingprodukten. Alle producten zijn ontworpen om gecombineerd te worden tot een op maat gemaakte haarverzorgings routine voor elke individuele behoefte. Alle producten zijn uitgebreid getest in de salon, op de set en op het podium.

 

Noir Stockholm werd in 2007 opgericht door creatief directeur Hans Nilson en medeoprichter Ellen Ericson. Hans Nilson is een internationaal gevestigde en redactionele celebrity Hairstylist. Zijn avantgarde haarcreaties, gebruikt in mode- en muziekshows worden vaak vergeleken met kunst...

Toen we NOIR Stockholm haircare begonnen, zorgden we ervoor dat we alleen zouden doen waar we van houden. Dus in termen van esthetiek, functie, design, geur, tonaliteit en natuurlijke duurzaamheid, besloten we ons hart te volgen. Producent zijn betekent een enorme verantwoordelijkheid om te proberen een sociaal, economisch en ecologisch evenwicht te creëren. Al onze produkten worden hier in Zweden gemaakt, op niet meer dan een uur van ons kantoor, zodat we het hele proces kunnen bijwonen, het transport kunnen beperken en het "import-export" gedeelte zoveel mogelijk te kunnen elimineren.

Onze filosofie is dat alles gecompenseerd moet worden, vooral als het om ons milieu gaat. Daarom word elke stap van onze productie op de een of andere manier gecompenseerd voor het klimaat. Deze tegenprestatie gaat naar het lab, de fabriek, de printers, het materiaal en de teelt van de ingrediënten.

ONZE INGREDIËNTEN

Noir selected Proteins, Noir selected Oils, Sea Satin, Aloe Vera, Sea Moss, Rhodophycea, Sun flower extract, Pinor Noir grape seed Extract, Carnauba Wax, Rice Starch, Vitamine E.

Noir Stockholm haarverzorging is gebaseerd op enkele van natuur zijn beste grondstoffen. De actieve hoofdingrediënten zijn grondig met de hand uitgezocht vanwege hun bewezen verzorgende eigenschappen.

ONZE ALUMINIUM TUBES

Misschien is het u opgevallen dat sommige plastic verpakkingen bij gebruik lucht "inademen" Dit betekend niet alleen dat er veel lege ruimte in de verpakking zit, maar ook dat de zuurstofopname de actieve ingrediënten stimuleert en dus minder lang meegaat. Onze aluminium tubes voorkomen dit, plus dat er evenveel product in de tube zit als de tube aangeeft.

ONZE PAPIEREN VERPAKKINGEN

Ons milieugecertificeerd papier komt van onze buren in Finland, maar word hier in Zweden geproduceerd. Voor elke boom die we gebruiken, worden er twee geplant.

ONZE FLESSEN

Onze flessen zijn gemaakt van PET, een zeer duurzaam materiaal dat energiezuinig is en een milieu impact heeft die vergelijkbaar is met die van glas.

PET is hygiënisch, sterk, bestand tegen aantasting door micro-organismen en breekt niet biologisch of chemisch af bij gebruik. Dit betekent dat de flessen die wij recyclen steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.

En omdat het materiaal zo licht is, kunnen meer producten worden vervoerd met minder gewicht, verpakking en brandstof voor transport.

De meeste ingrediënten zijn natuurlijk geproduceerd en biologisch afbreekbaar. De exclusieve biologische oliën die wij gebruiken zijn niet alleen gekozen vanwege  hun verbazingwekkende kwaliteit, maar ook vanwege het bewonderenswaardige duurzaamheidswerk en de lokale betrokkenheid van hun producenten. Zij zorgen ervoor dat de productie teruggeeft aan hun samenleving in termen van werk, gezondheidszorg en onderwijs.

Bovendien bevatten de producten een beperkte hoeveelheid H2O, waardoor ze lang meegaan en het beste van alles, we vervoeren geen water voor niets. We laten het u in plaats daarvan toevoegen.

Tenslotte, en vanzelfsprekend: wij testen niet op dieren.

 

 

 

 

 

Toegevoegd aan winkelmand